Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Op 5 en 6 augustus 2022 gaat Brakrock Ecofest opnieuw door in Duffel. Dit festival presenteert niet alleen de beste punkrockbands op het podium, maar roert zich heel hard om het festival zo groen, schoon en afvalarm te maken. En je kunt er lekker biologisch eten!**

Op Brakrock krijgt bio een hippe outfit aangemeten met de beste punkrockbands op het podium. En natuurlijk kun je er ook lekker eten – van wraps en hamburgers tot fruit en friet. Het meeste eten bij Brakrock is biologisch geproduceerd, met een focus op producten van bij ons, en dat zowel voor de artiesten als voor het publiek. Ook kun je er vegetarisch, veganistisch en glutenvrij eten. Om alles door te spoelen zijn er uiteraard biodranken en biobier.

Alles over bio helpt het festival om biologisch eten en biodranken aan te bieden.

Minder impact

Brakrock Ecofest doet zijn uiterste best om ook zijn ecologische impact zoveel mogelijk te beperken. Er worden waar mogelijk herbruikbare of gerecyclede materialen gebruikt, van tafel tot vork. Zo zijn er herbruikbare koelbekers en dienbladen met een statiegeldsysteem.

Zin om mee te feesten?

We hebben vijf keer twee combitickets in de aanbieding, en die zijn geldig van vrijdag 5/08/22 tot zaterdag 6/08/22. Oorspronkelijke prijs: 95 euro. Wil je kamperen, dan moet je nog een apart kampeerticket kopen.

Doe hier mee aan onze wedstrijd. Gewoon doen!

De winnaars worden op 2 augustus 2022 persoonlijk op de hoogte gebracht.